Tarih: 29.05.2024 01:00

CHP Yıldırım Kadın Kolları Başkan Adayından Çağrı:Sevgide Buluşalım

Facebook Twitter Linked-in

CHP Yıldırım Kadın Kolları Başkan Adayından Çağrı:

Sevgide Buluşalım

          Sevgi , ne sıcak , ne içten ve ne yalın bir duygudur. Sevginin aşamayacağı hiç bir engel, açamayacagi hiç bir kapı yoktur. Bu nedenle  "Sevgide Buluşalım" sloganıyla yola çıkmış Emel Çetin.

Çağdaş ve aydın bir kadın. Her şeyden önce bir anne. Çocuklarına ve ailesine vermiş tüm sevgisini. Yetinmemiş , ilkelerini ve tüzüğünü savunduğu partisine vermiş gönlünü.  Sevgisini vermiş, emeğini vermiş, zamanını vermiş.

Yurtsever bir kadın Emel Çetin. Yurt sevgisi, yurduna olan bağlılığı onu parti yönetimlerinde görev ve sorumluluk almaya yöneltmiş. Bir şeyleri değiştirmek, ülkesini aydınlığa çıkarmak, cocuklarinin geleceğini güvence altına almak için aday olmuş kadın kolları başkanlığına.

Kucaklamak istiyor tüm kadınları. Sevgide buluşturmak istiyor tüm yurtseverleri.  Barış içinde bir arada yaşamak için iktidara taşımak istiyor partisini. Çalışkan, özverili , inançlı ve kararlı kadınları almış yönetimine. Birlikte başarmak için sıvamış kolları, çıkmış yola. Biliyor ki kadının gücü sevgidir. Sevgiden alır bütün gücünü. Sevgisini verir, ailesine, partisine, ülkesine.

Atatürk ilke ve devrimlerinden aldığı ışıkla aydınlatır yolunu. Nasıl Kurtuluş Savaşı'nın kahraman kadınları kurtarmışsa ülkeyi, günümüz kadınları da karanlıktan kurtaracak bizleri.

Yolunuz açık ve aydınlık olsun yüreği sevgi dolu , aydınlık yüzlü ve aydınlık düşünceli Emel Çetin. Sizi ve ekibinizi şimdiden kutlar; başarılar dilerim.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —