Tarih: 26.04.2023 22:18

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Şenkaya’da Törenlerle Kutlandı.

Facebook Twitter Linked-in

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Şenkaya’da Törenlerle Kutlandı.
 
         Bu yıl 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın Ramazan Bayramına denk gelmesi nedeniyle 26 Nisan Çarşamba günü saat 10.30’da hükümet meydanındaki törenle gerçekleştirildi.
Törene; Şenkaya Kaymakamımız Sayın Malik ÇALIŞIR, Belediye Başkanı Yavuz BEDİR, Şenkaya Hakimi Senem BİRDAL, İlçe Jandarma Komutanı V. Üsteğmen Emrah TUNÇ, İlçe Emniyet Amiri Hüdaverdi GÖRÜCÜ, kurum amirleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları, 7 Nisan İlköğretim Okulu Müdürü Barın ÖZER’in günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti.
Hükümet meydanında gerçekleştirilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlama törenleri renkli anlara sahne olurken okulların hazırladıkları halk oyunu gösterileriyle sona erdi.
      Tören sonunda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı konulu yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesiyle son buldu.
ŞENKAYA KAYMAKAMLIĞI
TURAN AKTÜRK/ŞENKAYA HABER/ERZURUM
 



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —