Tarih: 26.06.2024 22:46

Ankara Şenkaya Yaymeşe Derneği Faaliyetlerini Gençlerle İstişare Etti.

Facebook Twitter Linked-in

Ankara Şenkaya Yaymeşe Derneği Faaliyetlerini  Gençlerle İstişare Etti.

 Görevini büyük aşkla Yürüten Şenkaya YaymeşeDerneği Başkanı Bahattin Yeşilyurt Gençlerle Plan ve projelerini

 İstişare ederek Birlikte Hizmet etmenin Önemli olduğunu ve neler yapabılırız diye gençliğin düşünce ve fikirlerini aldı.

 Yeşilyurt Sözlerine Şöyle Devam etti.

 ‘’'Köyümüzün , Ankara'da ikamet eden 100 ün üzerinde genç erkek nüfusa sahiptir . Hedefimiz, dernek yönetim kurulu ve gençlik grup başkanları olarak gençleri tanıma , birbirleriyle tanıştırma ,sosyal ve kültürel anlamdaki tüm faaliyetlerde geleceğimizin teminatı olan gençlerle birlikte hareket etmektir.

Göreve geldiğimiz günden bugüne bizlere takdir görülen bu görevi ülkümüz sayarak ilkelerimiz çerçevesindeyönetim kurulumuz ile birlikte ülkemizin neresinde olursa olsun üye olsun olmasın hiç farketmeksizin tüm köylerimize ulaşmayı hedefledik.

Bu hedefler çerçevesinde geçmişten geleceğe ışık tutmak için sosyal ve kültürel faaliyetlerle iyilik bütünlüğümüzü muhafaza edeceğiz ve yine Bu çerçevede görev dağılımlarında kollar kurarak kadın kolları gençlik kolları il ilçe mahalle köy temsilcilikleri çerçevesinde atamaları usulü ile görevlendirmeleri yapacağız ve ülkemizin neresinde olursa olsun Tüm köylerimize ulaşacağız hatta köyümüzden Köyümüzden evlenip gitmiş ablalara kız kardeşlerimize ulaşmayı da hedefliyoruz göreve geldiğimizden bugüne kadar yönetim kurulumuzu ve şahsıma hiçbir şekilde yalnız bırakmayan köyümüzden yıllar önce çıkmış ablalarımız kardeşlerimiz var bunlara buradan sizlerin aracılığıyla bir kez daha teşekkür ederim ülkemizin her tarafında çok onurlu duyarlı köylülerimiz mevcuttur daha evveliyatında da yapmış olduğumuz kampanyalarına çok duyarlı olup desteklemişlerdir. Bundan sonraki yapacağımız çalışmalarla da eminim ki bizim yanımızda olacaklardır. çünkü şahsım ve yönetim kurulumuz her yapacağımız çalışmayı en ince hassasiyetine kadar düşünüp hesaplayıp ona göre çalışmalarımızı yürütüyoruz her zaman sevki saygı ve hoşgörümüz ön plandadır buradan bir kez daha yönetim kurulumu ve şahsım adına bütün köylerimize Selam ve saygılarımızı iletirim

 Toplantıya katılan katılamayan bütün gençlerimize buradan bir kez daha bütün köylülerimiz ve yönetim kurulu adına teşekkür ederim iyi ki varsınız. Dedi.

 Katılımcılar:

Gursel Günbulak Taşkın Yeşilyurt Taner Zorlu Abdurrahman Hatice Kara Süleyman Yeğin Gültekin Boztaş Şemsettin Yaşar Ömer Zorlu Bahadır Han Günbulak Samet yalçın Ali Yarar .

Turan AKTÜRK/Şenkaya Haber/Erzurumbirikim/ANKARA




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —